Şofer din Buzău, vinovat de producerea accidentului cu patru autoturisme, din Ialomiţa FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident de circulaţie cu patru autoturisme, soldat cu vătămarea corporală a unei persoane, s-a produs vineri dimineaţă, la ieşire din localitatea Moviliţa spre Bucureşti, din cauza unui şofer din Buzău.

Buzoianul de 29 de ani conducea un autoturism pe DN2, pe sensul de mers Urziceni – Bucureşti.

A pierdut controlul asupra direcţiei de mers într-o curbă la stânga, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un TIR care circula regulamentar din sens opus.

În urma impactului, motorul autoturismului buzoianului a fost proiectat într-un alt autovehicul care circula dinspre Moviliţa către Bucureşti. Cel de-al treilea autoturism implicat a ricoşat într-o maşină staţionată pe marginea drumului.

În urma producerii accidentului rutier în lanţ, buzoianul a fost rănit şi a fost transportat la spitalul municipal din Urziceni.

Imagine indisponibilă

Alte patru persoane implicate au suferit leziuni, însă au primiri îngrijiri medicale la fata locului şi au refuzat să fie transportate la spital. La faţa locului s-au deplasat şi pompierii de la ISU Ialomiţa care au acţionat pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiului la locul accidentului şi sablare carosabil.

În urma accidentului în lanţ, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă
Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite