Refacerea drumurilor de interes turistic, prioritate şi pentru actuala conducere a Consiliului Judeţean

0
0
Drumurile reprezintă principala preocupare a primarilor din judeţ                                    FOTO: Adevărul.ro
Drumurile reprezintă principala preocupare a primarilor din judeţ                                    FOTO: Adevărul.ro

Înainte de aprobarea bugetului pentru 2013, preşedintele Consiliului Judeţean, Cristinel Bîgiu, a programat întâlniri cu primarii din judeţ, pentru a identifica priorităţile primarilor locali pentru acest an. Refacerea drumurilor către obiective cu potenţial turistic este unul dintre obiectivele propuse administraţiilor locale pentru acest an.

În urma discuţiilor avute până acum cu primarii, s-au profilat trei domenii de interes pentru comunităţile locale: infrastructura de transport, apă şi canalizare şi reabilitarea şi modernizarea şcolilor din comune.

„Drumurile reprezintă principala preocupare a primarilor. Ştim cu toţii că trebuie să îmbunătăţim infrastructura de transport. Sunt zone în judeţ deosebit de frumoase, cu potenţial turistic, dar în care nu se poate ajunge, sau accesul este îngreunat. Vreau ca 2013 să fie punctul de plecare pentru remedierea acestei situaţii”, a spus Cristi Bîgiu.

Preşedintele Consiliului Judeţean este de părere că, pe lângă infrastructură, celelalte două domenii majore de interes, canalizarea şi şcolile, reprezintă puncte cheie pentru majoritatea primarilor cu care s-a întâlnit. „La începutul acestui an am lansat o dezbatere pe o reţea de socializare prin care am invitat cetăţenii judeţului să discute probleme cu care se confruntă, pentru a vedea care sunt principalele proiecte pe care aceştia le doresc implementate. Numărul mare de răspunsuri şi implicarea oamenilor mi-au arătat că aceste consultări sunt benefice şi vreau să asigur cetăţenii, încă o dată, că părerile lor nu vor fi trecute cu vederea”, a mai spus Cristi Bîgiu.

Mai multe - Buzău

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite