Producătorul muzical din spatele lui Connect-R a făcut nunta la Râmnicu Sărat. Vedeta s-a numărat printre nuntaşii lui Răzvan Matache

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Matache, alături de Connect-R
Răzvan Matache, alături de Connect-R

Compozitorul şi chitaristul râmnicean, Răzvan Matache, cel care a compus melodiile”Surrender”, ”Ring the alarm” şi a fost coautor al megahitului ”Vara nu dorm”, interpretate de Connect-R, s-a căsătorit în acest week-end cu Marina, o frumoasă râmniceancă pe care Răzvan o iubeşte încă din liceu.

La nunta care a avut loc la Restaurantul Poieniţa au fost prezenţi printre sutele de invitaţi şi colegii săi de la Rappin’On Production, inclusiv Ştefan Mihalache, alias Connect-R.

Răzvan s-a născut la 17 iulie 1982, în municipiul Râmnicu Sărat, a absolvit Liceul Alexandru Vlahuţă în 2001 apoi a terminat cursurile Facultăţii de Marketing, din cadrul ASE Bucureşti.

Preocuparea lui Răzvan pentru muzică a început cu percuţia, chiar înainte ca părinţii să-l ducă la grădiniţă, talentul fiindu-i remarcat cu uşurinţă atât de către cei apropiaţi cât şi de persoane cunoscătoare din domeniu. La vârsta de 13 ani, a început să studieze chitara iar pe parcurs s-a arătat atras şi de alte instrumente de percuţie, gen congas, bongos, dar şi de pian sau chitară bass.

Activitatea sa muzicală s-a concretizat cu adevărat la vârsta de 16 ani, când a început să cânte pentru prima oară într-o formaţie, ulterior activând în mai multe grupuri. Această perioadă i-a amplificat interesul pentru creaţia muzicală astfel că, la începutul anului 2006, a decis să investească într-un Home Studio.

Cea mai  mare provocare din activitatea sa de până atunci s-a ivit în momentul participării la finala Eurovision 2010 unde piesa ”Surrender”, interpretată de Connect-R & Anda Adam s-a clasat printre cele finaliste. Din acest moment, Răzvan a început o primă mare colaborare, ca şi chitarist, cu Ştefan Mihalache (Connect-R) iar şase luni mai târziu acesta i-a propus să intre în echipa Rappin’On Production, în calitate de producător.

În 2011, piesa “Ring the Alarm”, interpretată de Connect-R, i-a adus lui Răzvan primul No. 1 din cariera sa de producător muzical. Acest succes nu putea rămâne neobservat astfel că, la scurtă vreme, au urmat mai multe colaborări de succes cu artişti, precum Anda Adam, DJ Sava, Raluka, Mike Diamondz şi alţii.

Punctul culminant s-a produs în vara lui 2012, atunci când echipa Rappin’On a lansat single-ul ”Vara nu dorm”, unde Răzvan Matache este co-autor. 

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite