Pentru că au găsit şi dosit actele unui BMW, doi indivizi vor ajunge în atenţia Poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
buzau

A pierdut actele autoturismului pe care voia să îl vândă însă i-a identificat pe găsitorii lor cu ajutorul unor camere de supraveghere. Este păţania unui tânăr întors recent din străinătate. El a decis să pună pe Facebook capturi cu momentul găsirii documentelor, pentru a identifica personajele.

Într-o recentă postare pe Facebook, buzoianul Ionuţ O. a scris că a pierdut actele unui autoturism BMW, în cartierul Micro XIV, în dreptul vulcanizării Clio. 

”Au fost gasite si luate de aceste doua persoane! BRIEF MIC bmw 318. Ofer recompensa celui ce mi le aduce sau cine imi poate da detalii despre cele doua persoane in varsta!”, este mesajul care infatisează setul de capturi.

Ionuţ ne-a declarat că, pentru cei doi găsitori, documentele nu au nicio valoare. ”Nu au ce să facă cu ele. Pot doar să mi le dea sau să le arunce. Din păcate eu nu pot să vând maşina fără ele. Puteau să le lase în magazin sau la un magazin din apropriere. Nu ştiu ce au sperat de au plecat cu ele”, ne-a spus Ionuţ. 

Ionuţ speră ca, pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, poliţiştii să ajungă cât mai repede la cei doi indivizi. 

buzau
Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite