Miercuri are loc tragerea la sorţi a preşedinţilor şi locţiitorilor secţiilor de votare din judeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Peste 400 de preşedinţi de secţii de votare vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi
Peste 400 de preşedinţi de secţii de votare vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi

Miercuri se aleg preşedinţii şi locţiitorii preşedinţilor secţiilor de votare organizate în Buzău pentru Alegerile parlamentare din 9 decembrie. La aceeaşi şedinţă organizată în vară, de data aceasta pentru Referendum, mulţi dintre candidaţii lăsaţi pe dinafară l-au acuzat pe preşedintele Tribunalului Buzău, Constantin Florescu, că a favorizat rudele şi prietenii celor din Tribunal.

Miercuri dimineaţă urmează a se stabili, prin tragere la sorţi de către Preşedintele Tribunalului Buzău, Constantin Florescu, preşedinţiii şi locţiitorii secţiilor de votare ce vor fi amenajate cu ocazia Alegerilor parlamentare din 9 decembrie.

Astfel, începând cu ora 9.00, se va proceda la desemnarea preşedinţilor şi locţiitorilor celor 80 de secţii de votare din municipiul Buzău, urmând ca după ora 12.00, să fie desemnaţi preşedinţii şi locţiitorii celor 342 de secţii de votare din judeţ.

Este foarte posibil ca la şedinţa pentru secţiile de votare din municipiul Buzău să apară şi de această dată nemulţumiri, numărul celor care doresc să acceadă pe una dintre cele două funcţii de conducere a secţiilor de votare fiind mult mai mare decât cel existent.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite