Instinctele bune i-au salvat viaţa unui şofer buzoian. Momentul în care o tragedie este evitată la mustaţă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Captură video
Captură video

Secundele care ar fi putut preceda o mare nenorocire au fost imortalizate de o cameră de bord. Pe înregistrarea postată de un şofer buzoian se vede cum un autoturism care circula pe contrasens se îndrepta cu viteză spre maşina din care se filma. Coliziunea a fost evitată în ultimul moment.

Bogdan Popel, un tânăr din Buzău, a ţinut să le împărtăşească prietenilor de pe reţelele de socializare cumpăna prin care a trecut vineri noapte, în timp ce se deplasa cu maşina spre casă.

În timp ce cobora breteaua pe sub podul Mărăcineni pentru a ajunge pe şoseaua de centură, în curbă s-a pomenit brusc cu un autoturism care se apropia cu viteză mare spre el. 

O mare tragedie se putea întâmpla dacă şoferul buzoian se pierdea cu firea şi reacţiona cu întârziere. Filmul aici

”Eu abia iesisem din peco si coboram către rondul de la Dedeman. Cel din filmare urca spre podul Mărăcineni. S-a întâmplat chiar în faţa restaurantului Garden, înainte de ora 2 noaptea”, ne-a explicat Bogdan Popel.

Maşina filmată de camera de bord a buzoianului se afla în depăşirea unui autocamion, într-o curbă cu vizibilitate redusă. Din fericire, instinctul l-a făcut pe şoferul buzoian să tragă stânga de volan, asemenea celui din faţa sa, astfel evitând o coliziune frontală.

Sursa Bogdan Popel

  

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Ocupaţia care a smuls din depresie o bătrână rămasă singură într-un cătun din Munţii Buzăului

Comemorarea unui erou din Afganistan, umbrită de nemulţumirile familiei faţă de relaţia cu statul VIDEO

     

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite