Înfrângerea cu CS Baloteşti împinge Gloria Buzău către retrogradare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gloria Buzău a pierdut cu scorul de 0-2 partida disputată sâmbătă pe terenul formaţiei CS Baloteşti, înfrângere care complică serios situaţia Gloriei în lupta pentru salvarea de la retrogradare. La finalul meciului, oficialii Gloriei au acuzat arbitrajul, vizate fiind două faze în care buzoienii ar fi trebuit să beneficieze de lovituri de la 11 metri.

Gloria Buzău a făcut un pas greşit în etapa a doua de play-out, care complică serios soarta formaţiei din Crâng în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Trupa buzoiană a pierdut cu scorul de 0-2 pe terenul formaţiei CS Baloteşti. Golurile ilfovenilor au fost marcate în minutele 39, prin Antoche, şi în minutul 76, prin Bâtfoi. La finalul meciului, oficialii Gloriei au acuzat arbitrajul, vizate fiind două faze în care, spun ei, ar fi trebuit să beneficieze de lovituri de la 11 metri.

În urma acestui rezultat, atât adeversara de sâmbătă a Gloriei, CS Baloteşti, cât şi Rapid Suceava, s-au apropiat de gruparea buzoiană la un singur punct. Astfel, Gloria continuă să ocupe locul 2 în play-out, cu 16 puncte, cu doar unul mai mult decât rivalele sale la salvarea de la retrogradare, Rapid Suceava şi CS Baloteşti.

Pentru fotbaliştii buzoieni urmează două confruntări la rând pe stadionul din Crâng. Următorul meci al Gloriei este programat sâmbătă, de la ora 11.00, împotriva grupării Rapid CFR Suceava.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite