Încep înscrierile pentru Tabăra Internaţională a Francofoniei, de la Sărata Monteoru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Centrul Francofon Buzău  au început înscrierile pentru Tabăra Francofoniei care va avea loc în Staţiunea Sărata Monteoru în perioada 12-25 iulie 2013.Evenimentul organizat de Centrul Cultural Francofon Buzău în parteneriat cu instituţii şi asociaţii naţionale şi internaţionale francofone.


Tabăra oferă ocazia copiilor de a-şi perfecţiona competenţele de limba franceză prin ateliere de lucru - teatru, bricolaj, muzică şi dans - în limba franceză, coordonate de tineri voluntari belgieni cu o mare experienţă în activităţile pentru copii. De asemenea, vor fi organizate seri de divertisment: karoke, carnaval, dar şi întreceri sportive în spaţiul foarte gene­ros oferit de staţiunea Sărata Monteoru din Buzău. Excursia în judeţul Buzău va avea ca obiective turistice Vulcanii Noroioşi, Mănăstirea Ciolanu şi Tabăra de Sculptură Măgura.

Toti participanţii vor primi din partea organizatorilor tricouri, diplome, rucsacuri, şepci, pixuri. Pentru educaţia în spiritul interculturalităţii, vor avea loc şi activităţi de tradiţii şi obiceiuri cu meşteri populari din Buzău, cât şi o seară culturală francofonă din Belgia.

Proiectul Taberei Francofoniei, aflate la cea de a IV-a ediţie, este înscris şi în Calendarul Activităţilor Educative ale Ministerului Educaţiei Naţionale, aprobat pentru anul şcolar 2012-2013. Cei interesaţi care vor mai multe detalii privind taxele şi condiţiile de înscriere se pot adresa organizatorilor pe adresa  ccf.secretariat@gmail.com, până la 1 iulie, sau la numerele de telefon: 0788296794/ 0723456577.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite