Incendiu de proporţii la marginea unei păduri de pin din comuna Breaza

0
Publicat:
Ultima actualizare:
buzau

Pompierii buzoieni au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu puternic, izbucnit vineri după-amiază, pe dealul dintre satele Breaza şi Bădeni. Flăcările au cuprins vegetaţia uscată dar s-a extins şi la coronamentul pădurii de pin din apropiere.

Un echipaj de la ISU Buzău, format din 5 pompieri, a fost trimis să acţioneze la Bădeni, însă oamenii nu fac faţă flăcărilor care se întind pe o suprafaţă mare.

”În jurul orei 15.30, a fost anunţat un incendiu pe raza comunei Breaza. La faţa locului s-au deplasat pompieri de la punctul de lucru Pietroasele. Au ars până acum 15 hectare de vegetaţie uscată. Grav este că în apropiere e o pădure de pini. La această oră, incendiul nu e localizat, e posibil ca el să se manifeste la coronamentul pădurii de pini, de aceea au fost suplimentate forţele la faţa locului”, a declarat vineri după amiază purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, sublocotenent Vasile Prahoveanu.  

Fumul degajat de incendiul de vegetaţie uscată de pe dealurile de la Breaza poate fi observat de la o distanţă de peste zece kilometri.

BuzăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite