Hoţ dat în urmărire pentru furt din locuinţe, prins de un poliţist aflat în timpul liber

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul a fost imobilizat şi dus la Poliţie                                                                             FOTO: Arhivă
Tânărul a fost imobilizat şi dus la Poliţie                                                                             FOTO: Arhivă

Miercuri seară, în timp ce se afla în timpul său liber, un poliţist din cadrul Biroului Ordine Publică de la Poliţia municipiului Buzău, a depistat, pe bulevardul N. Bălcescu, un tânăr despre care ştia că era dat în consemn dispozitivului de siguranţă publică.

Tânărul, în vârstă de 18 ani, de loc din municipiul Piteşti, judeţul Argeş, era căutat pentru  că era principalul suspect în cazul a trei furturi din locuinţe comise pe raza municipiului, fapte reclamate în zilele de 8 şi 9 ianuarie 2013.

Din cercetările efectuate de poliţişti, a rezultat că suspectul venise de câteva săptămâni în municipiul Buzău şi a fost găzduit de diferite cunoştinţe, însă el a profitat de bunăvoinţa a trei dintre acestea şi a sustras, la plecare, bani, telefoane mobile şi un portmoneu cu documente, prejudiciul total fiind estimat la 4.150 de lei.

Tânărul a fost condus la sediul Poliţiei municipiului Buzău şi a fost reţinut pentru 24 de ore.

Poliţiştii continuă cercetările, în vederea documentării întregii lui activităţi infracţionale. 

BuzăuPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite