Gloria Buzău, acuzată de fotbalistul Habibou că a trucat un meci cu Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numele Gloriei Buzău apare într-un scandal declanșat în presa belgiană de Habib Habibou, atacantul din Republica Centrafricană care a jucat la Steaua în returul sezonului 2007-2008. În prezent la Zulte-Waregem, una dintre cele mai în formă formații din Belgia, Habibou a făcut dezvăluiri senzaționale despre un blat din România.

Habib Habibou s-a referit la partida Steaua - Gloria Buzău, din ultima etapă a ediției de campionat 2007 - 2008, încheiată cu scorul de 5-0. „În România am jucat în cel mai bizar meci din cariera mea, înainte să-mi dau seama că Gigi Becali cumpărase echipa adversă. Adversarii noştri nici măcar nu se osteneau să fugă. Ratau toate pasele. Ceva demenţial! Până şi suporterii noştri ne-au huiduit când am câştigat cu 5-0. Acesta este unul dintre lucrurile care m-au făcut să vreau o schimbare de peisaj”, a declarat Habibou în presa belgiană.

Habibou a mai declarat și în noiembrie 2009 că acel joc a fost blat: „Meciul Steaua-Gloria Buzau a fost aranjat. Toți jucătorii, Dică, Rădoi, au spus asta în vestiar. Am câștigat cu 5-0, iar la Buzău erau mulți jucători împrumutați de la Steaua, care nu au jucat la potențialul maxim”.

Gloria Buzău era patronată pe atunci de Costel Bucur, un apropiat al lui Gigi Becali, iar președinte era,  ca și în prezent, nimeni altul decât Dan Tulpan.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite