După ce a retezat un copac cu bolidul, un teribilist din Buzău şi-a luat numerele de înmatriculare şi a plecat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
buzau

Un bărbat din localitatea Grebănu a scăpat nevătămat, după ce autoturismul pe care îl conducea a izbit violent un copac de pe marginea drumului. Accidentul rutier s-a produs vineri dimineaţă pe DJ 203 A, într-o curbă la dreapta. Potrivit martorilor, şoferul a intrat cu viteză în acel sector de drum şi a pierdut controlul volanului.

La ieşirea din localitatea buzoiană Grebănu, într-un sector de drum în curbă spre dreapta, şoferul bolidului nu a adaptat viteza, a pierdut controlul volanului şi a părăsit şoseaua. 

Chiar dacă a încercat să frâneze, pe asfalt fiind găsite urme,  conducătorul auto a izbit frontal un copac de pe marginea drumului, iar maşina s-a oprit la căţiva metri, pe câmp. 

Impactul cu copacul a fost atât de puternic încât acesta s-a rupt în două, iar partea din faţă a bolidului a fost avariată.

Potrivit martorilor, în ciuda impactului violent, şoferul autoturismului, un bărbat din localitatea Grebănu, a scăpat nevătămat. El şi-a abandonat maşina pe câmp, iar înainte de a părăsi locul accidentului a avut grijă să ia numerele de înmatriculare ale bolidului. Poliţia a ajuns însă rapid la el.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite