DJ Rynno şi Sylvia, invitaţi speciali la spectacolul de deschidere a Orăşelului Copiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Orăşelul copiilor” din Parcul Crâng va fi marcat, şi în acest an, de austeritate. Primăria Buzău a alocat pentru organizarea tradiţionalului eveniment suma de 100 de mii de lei, adică exact aceeaşi sumă ca în ultimii trei ani. Orăşelul Copiilor va fi deschis printr-un spectacol care va avea loc în zona Obeliscului din Parcul Crâng, invitaţi speciali fiind DJ Rynno şi Sylvia.

Ediţia din acest an a „Orăşelului Copiilor” se va organiza, în perioada 21 decembrie 2013 – 5 ianuarie 2014. Locaţia aleasă de reprezentanţii Primăriei Buzău pentru amenajarea orăşelului este tot zona Obeliscului din Parcul Crâng. 

La fel ca în ultimii ani, Primăria Buzău nu va cheltui o sumă prea mare de bani pentru organizarea evenimentului: 100.000 de lei este bugetul aprobat de consilierii locali buzoieni.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Buzău, în „Orăşelul Copiilor” se vor amplasa comedii, numeroase spaţii comerciale - chioşcuri, rulote şi tonete – dar şi figurine cu personaje îngrăgite de copii, din poveşti şi desene animate. 

„Orăşelul Copiilor” se va deschide în ziua de 21 decembrie, de la ora 16, cu un spectacol organizat de Casa de cultură a municipiului, împreună cu Centrul Judeţean de Cultură şi Artă Buzău. Cel mai important moment al spectacolului va fi concertul susţinut de DJ Rynno şi Sylvia. 

Citeşte şi: „American Buffalo”, spectacol la Buzău cu Vlad Zamfirescu, Gheorghe Ifrim şi Marius Florea Vizante

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite