Ce aşteaptă buzoienii de la viitorul preşedinte?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei mai mulţi dintre buzoieni îşi doresc o viaţă mai bună
Cei mai mulţi dintre buzoieni îşi doresc o viaţă mai bună

O viaţă mai bună, un trai decent şi ieşirea din criza economică. Acestea sunt aşteptările buzoienilor care au venit astăzi la vot cu gândul că aceste dorinţe le vor fi împlinite de către viitorul preşedinte.

Pensionarii au fost cei care, şi de această dată, au votat primii. Încă de la deschiderea secţiilor de votare, cei mai mulţi dintre aceştia erau prezenţi la urne. Câteva ore mai târziu au început să vină şi persoanele de vârsta a doua, iar spre seară sunt aşteptaţi tinerii. Cu mic, cu mare, majoritatea au aceleaşi aşteptări din partea viitorului preşedinte. Radu Eremia, un pensionar de 60 de ani îşi doreşte cel mai mult ca cel care va fi la cârma ţării să respecte legile şi Constituţia.

„Cele mai mari aşteptări le am în domeniul agriculturii şi indistriei. Acestea trebuie să se dezvolte, să se modernizeze, dar este necesară o investiţie", ne-a spus Viorica Lăcătuş, o altă pensionară din Buzău. Cei mai mulţi dintre buzoienii care au votat astăzi vor o viaţă mai bună, un trai decent şi ieşirea cât mai repede din criza economică. „Tot ce îmi doresc este ca ţara să fie dusă spre progres de către noul preşedinte. Acum consider că suntem la pământ şi este nevoie de multă muncă şi seriozitate pentru ca ţara să evolueze, să progreseze, dar spre bine", mărturiseşte Ioana Burlacu.

Alţi buzoieni votează cu gândul că în acest mod oferă o viaţă mai bună copiilor lor. „Eu îmi doresc un trai mai bun, liniştit şi tot ce este mai bun nu pentru mine, ci pentru copiii mei şi pentru tineret ca să poată duce o viaţă liniştită, să aibă un viitor strălucit", ne-a spus Cătălin Albu în vârstă de 32 de ani.

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite