Ce a păţit o tânără care a decis să adune lucernă fără ştirea proprietarului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă adevarul.ro
Arhivă adevarul.ro

Un fermier din judeţul Buzău a rămas în numai câteva ore fără lucerna de pe un lot aflat la câţiva kilometri distanţă de gospodăria sa. Terenul îi fusese curăţat în zorii zilei de o tânără dintr-o comună vecină, care tocmai se pregătea să termine „treaba” când a fost surprinsă de proprietar.

Proprietarul, un bărbat de 30 de ani, din comuna Pietroasele, a mers la primele ore ale dimineţii să verifice  tarlaua cu furaje din satul Băltăreţi. 

În timp ce se apropia de teren, acesta a observat silueta unei femei care se grăbea să urce lucerna în culeasă într-o căruţă. 

Întrucât ştia că nu tocmise vreun muncitor pentru recoltare, fermierul a realizat că îi este furată lucerna şi a sunat imediat la 112. 

„Poliţiştii din cadrul Secţiei de poliţie rurală Merei, au fost sesizaţi de către un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Pietroasele despre faptul că a surprins o persoană în timp ce sustrăgea plante furajere de pe un teren ce-i aparţine”, transmite IPJ Buzău.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au identificat principala bănuită ca fiind o tânără, în vârstă de 26 de ani, din comuna Ulmeni.

Prejudiciul a fost recuperat şi predat persoanei vătămate. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt, iar poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Satul lui Băieşu, la final de poveste. Mai puţin de 40 de suflete rezistă în cătunul dintre dealurile Buzăului VIDEO

Comorile străbunilor, la judecata nepoţilor. Resuscitarea artei tradiţionale în „Athosul românesc“ FOTO

„Lacul cu Butuci”, delta din inima Bărăganului. Localnicii speră să devină staţiune VIDEO

Cum arată „colţii” care dau numele unei celebre zone montane din România. Piatra semipreţioasă renumită în regiune    

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite