Campionat naţional de tenis de masă, dedicat juniorilor, în Sala Sporturilor din Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această perioadă, Buzăul va fi gazda uneia dintre cele mai importante competiţii de tenis de masă din România. Este vorba de Campionatul naţional de tenis de masă rezervat tenismenilor cu vârsta între 8 şi 10 ani.

Partidele din cadrul Campionatului Naţional de tenis de masă vor avea loc în Sala Sporturilor din municipiul Buzău, în perioada 3-6 septembrie. Sunt aşteptaţi la eveniment peste  200 de copii de la cele mai bune cluburi de tenis de masă din ţară. Clubul Sportiv Municipal Buzău va participa cu 20 de tenismeni. La probele masculine, buzoienii sunt principalii favoriţi la clasarea pe podium.  

Cele mai mari şanse la medalii le au Bogdan Poteraş, recent câştigător al Cupei Federaţiei şi participant la Campionatul European de minicadeţi, din Franţa, şi totodată locul I în clasamentul naţional al tenismenilor de 8-10 ani, Eduard Ionescu, locul III la Cupa Federaţiei, şi el participant la Campionatul European de minicadeţi, şi Alexandru Stanciu, locul 7 pe ţară la categoria sa de vârstă.  

Finalele pe echipe la Campionatul Naţional de Tenis de Masă dedicat juniorilor cu vârsta între 8 şi 10 ani vor avea loc joi după-amiază, iar cele la simplu sunt programate sâmbătă dimineaţă. 

Citeşte şi: VIDEO Efectele embargoului impus de Rusia. Fermă pomicolă din Buzău, nevoită să caute noi clienţi pentru prune

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite