Buzoianul Marcel Ciolacu renunţă la funcţia de vicepremier, după demisia lui Mihai Tudose

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Susţinător declarat al lui Mihai Tudose, buzoianul Marcel Ciolacu a ales demisia de onoare după şedinţa Comitetului Executiv (CEx) al PSD, în care i-a fost retras sprjinul politic premierului. Mihai Tudose a anunţat că va demisiona, dar că nu va asigura interimatul.

UPDATE Marcel Ciolacu a transmis un mesaj pe pagina sa oficială de Facebook, în care anunţă că se va întoarce în Parlament unde se va implica în mod special pentru dezvoltarea judeţului Buzău. 

„Mulţumesc premierului Mihai Tudose, întregii echipe guvernamentale şi tuturor colegilor mei pentru modul exemplar în care am colaborat în această perioadă. A fost un efort extraordinar pentru a duce la îndeplinire angajamentele din programul de guvernare cu care am câştigat alegerile. Avem o creştere economică record, am crescut salarii şi pensii, avem cea mai mică rată a şomajului şi am demarat investiţii majore în infrastructură. Sunt rezultate bune care oferă viitorului guvern o bază solidă pe care să construiască în continuare astfel încât să aducă prosperitate românilor. Mă voi întoarce cu fruntea sus în Parlament unde voi continua să mă dedic serviciului public în beneficiul României. Şi, în mod special, voi continua să mă lupt pentru toate proiectele care vizează dezvoltarea judeţului Buzău”, a scris pe Facebook deputatul Marcel Ciolacu, preşedinte al organizaţiei judeţene a Partidului Social Democrat.

ŞTIREA INIŢIALĂ Premierul Mihai Tudose a ajuns la Guvern, „să-şi ia lucrurile“. Urmează să-i trimită demisia preşedintelui Klaus Iohannis. Şi Marcel Ciolacu a ajuns la Palatul Victoria pentru a-şi scrie demisia de onoare, potrivit unui post de ştiri.  

Propunerea PSD pentru funcţia de prim-ministru interimar este vicepremierul Paul Stănescu. Mâine, la ora 11:00, Comitetul Executiv al PSD se va întruni din nou pentru a nominaliza un nou premier.

Filiala PSD Buzău, condusă de Marcel Ciolacu, şi-a declarat susţinerea faţă de premierul Mihai Tudose, prin mesaje postate pe Facebook de mai mulţi reprezentanţi ai organizaţiei judeţene. 

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite