Artistul elveţian Marc Aymon va susţine un concert la Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Centrul Cultural Francofon Buzau le oferă buzoienilor posibilitatea de a participa la un concert caritabil susţinut de artistul elveţian Marc Aymon pe scena sălii de spectacole a Consiliului Judeţean Buzău. Evenimentul este programat marţi, 27 august, de la ora 19.

Evenimentul muzical se înscrie în proiectul turneului de promovare în România a ultimului album al artistului elveţian, înregistrat în SUA. Pe lângă spectacolul de la Buzău, Marc Aymon va mai concerta la Bucureşti, Iaşi, Cluj, Timişoara şi Alba Iulia.

 Promovarea artei şi a culturii tradiţionale buzoiene se va face prin programul folcloric prezentat, în deschiderea concertului lui Marc Aymon, de ansamblul „Plaiurile Mioriţei” al Centrului Judeţean de Cultură şi Artă Buzău.

Intrarea este gratuită şi se face pe bază de invitaţie. Buzoienii au posibilitatea să procure invitatii în zilele de luni şi marţi, 26 şi 27 august, de la sediul Centrului Cultural Francofon Buzău (Consiliul Judeţean), între orele 10 şi 18. 

De asemenea, după terminarea concertului, organizatorii propun şi un cocktail francofon, unde spectatorii vor avea ocazia să-şi impartaşească impresiile despre concert, să se fotografieze împreuna cu artistul Marc Aymon şi trupa sa şi să obţina autografe de la invitaţii elveţieni.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite