Andreea Paul, prim-vicepreşedinte PD-L: „Buzăul este gri, Buzăul nu are infrastructură, drumurile sunt praf”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prim-vicepreşedintele PD-L, Andreea Paul, responsabil cu politicile economice şi mediul de afaceri, a efectuat o vizită la Buzău. Liderul PD-L spune că judeţul Buzău se află într-o situaţie îngrijorătoare în ceea ce priveşte numărul şomerilor dar şi al nivelului scăzut de trai al oamenilor. „Oraşele conduse de oameni de dreapta evoluează mai repede”, afirmă prim-vicepreşedintele PD-L.

Prim-vicepreşedintele Partidului Democrat Liberal, Andreea Paul, a declarat, ieri, la Buzău, că proasta gestionare a bugetului local de către administratorii de stânga ai municipiului este în strânsă legătură cu nivelul ridicat al şomajului din judeţ, dar şi cu cel al salariilor şi pensiilor buzoienilor. „Mă îngrijorează creşterea şomajului în acest judeţ, şomaj care este semnificativ mai mare deja decât media naţională, cu aproape trei puncte procentuale. Aceasta înseamnă că peste 16.000 de buzoieni sunt şomeri oficial înregistraţi. În realitate, ştim că nevoia de locuri de muncă este mult mai mare, este principala problemă a românilor, dar este şi mai acută în Buzău decât în alte zone”, a spus prim-vicepreşedintele democrat-liberal.

Prim-vicepreşedintele PD-L, Andreea Paul, spune că Buzăul este pe locul doi pe ţară la sumele alocate anual, din bani publici, pentru plantarea de „panseluţe”. „Am auzit că staţi foarte bine la panseluţe şi vreţi să plantaţi peste 200.000 de fire în acest an. Să nu ne mire prea tare că nivelul de dezvoltare al Buzăului se resimte în nivelul de trai de zi cu zi şi poziţionează acest judeţ pe locul 23 în ţară la contribuţia sa în Produsul Intern Brut pentru 2014, dar pe locul al doilea în ţară la plantarea panseluţelor. Mai grav este că lipsa unei strategii locale de dezvoltare şi de creare de noi locuri de muncă decent plătite îi costă mult pe buzoieni”, a declarat prim-viceprşedintele PDL Andreea Paul.

De asemenea, Andreea Paul, prim-vicepreşedinte PD-L - responsabil în partid cu politicile economice şi mediul de afaceri -  a spus că, spre deosebire de Buzău, oraşele conduse de oameni de dreapta se află la un alt nivel de dezvoltare. „Dacă vă uitaţi pe harta României, oraşele care evoluează mai repede, mai bine, sunt conduse de oameni de dreapta. Pentru că aceasta înseamnă om de dreapta: să investeşti, să dai o şansă omului educat, să dai o şansă omului cu drag de muncă (…) Oraşele conduse de oameni de dreapta arată mult mai bine decât Buzăul, condus de atâta amar de ani de oameni de stânga. Daţi-mi voie să vă împărtăşesc percepţia mea ca şi cetăţean, nu ca şi politician: Buzăul este gri, Buzăul nu are infrastructură, la Buzău drumurile sunt praf, Buzăul nu oferă locuri de muncă, Buzăul generează şomeri, Buzăul omoară şansa cetăţenilor proprii la un nivel de trai decent”, a spus prim-vicerşe­dintele PD, Andreea Paul.

Liderul PD-L, Andreea Paul, a ţinut să se asigure că la Buzău, negocierile dintre liderii locali ai PD-L şi cei ai PNL pentru formarea de majorităţi în consiliile locale sunt în grafic. Tot ieri, prim-vicepreşedintele PDL a vizitat la Buzău două societăţi comerciale cu capital privat.

Citeşte şi: Un avion IAR 99 de la Baza aeriană Boboc a aterizat forţat

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite