VIDEO Ploaia torenţială de ieri a paralizat Capitala. Centrul oraşului, sub „zăpadă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zonele centrale ale Capitalei au fost acoperite de gheaţă FOTO Facebook Cristina Salem
Zonele centrale ale Capitalei au fost acoperite de gheaţă FOTO Facebook Cristina Salem

După două ore în care Bucureştiul a fost sub avertizare cod galben, mai multe străzi, pasaje şi locuinţe din Capitală au fost inundate, iar unele zone au fost acoperite de un strat de aproximativ trei centimetri de grindină.

Aseară, Capitala a fost sub cod galben de precipitaţii, iar în unele zone, din pricina averselor, s-au acumulat aproximativ 20 de litri pe metrul pătrat, în timp ce în alte locuri din oraş precipitaţiile au fost sub formă de grindină de dimensiuni mici şi medii, potrivit Mediafax. În zona Unirii, pe o porţiune de câteva zeci de metri s-a format un strat de grindină de aproximativ trei centimetri.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Daniel Vasile, a declarat că s-a solicitat intervenţia echipajelor Inspectoratului pentru îndepărtarea unor copaci căzuţi. De asemenea, echipajele ISU au intervernit şi pentru îndepărtarea apei de pe carosabil. 

Echipajele ISU au intervenit pentru îndepărtarea unul copac care a căzut pe un autoturism parcat în zona Brâncoveanu şi a unui copac doborât de vânt pe calea de rulare a tramvaiului, în zona străzii 11 Iunie.

De asemenea, bucureştenii au cerut ajutor pentru scoaterea apei acumulate în mai multe locuinţe.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti a mai spus că în urma precipitaţiilor nu au fost înregistrate victime. De asemenea, nu au fost înregistrate nici accidente din cauza precipitaţiilor, însă s-a circulat cu dificultate, iar unele pasaje au fost inundate. 

Grindină în Capitală.  FOTO: Captură Realitatea TV. 

grindina in bucuresti la unirii

Imagini din zona Calea Călăraşilor/Decebal de la cititoarea Adevărul Irina Verlan

Grindina si ploaie in bucuresti FOTO Irina Verlan

Bucureşti - Bulevardul Regina Maria, după ploaie FOTO Facebook/Simona Diaconu

Inundatii in Bucuresti - Regina Maria FOTO Facebook Simona Diaconu
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite