VIDEO Biblioteca Naţională petrece Noaptea Lungă a Filmelor Scurte, alături de cinefilii bucureşteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe 23 iunie, cinefilii pot vedea scurtmetraje toată noaptea, la Biblioteca Naţională,în cadrul evenimentului Noaptea Lungă a Filmelor Scurte. „Încălzirea” este asigurată de concertul live, iar pauzele vor fi animate de live cooking nocturn.

Noaptea scurtmetrajelor ShortsUP se desfaşoară între 20:00 şi 5:00 şi le oferă cinefililor 25 de scurtmetraje din 13 ţări, informeaza organizatorii.

Evenimentul din Capitală va începe cu un concert live The MonoJacks şi va fi animat de proiecţii pe clădirea Bibliotecii Naţionale, de live cooking si expoziţii, informează HotNews.

Printre filmele care vor fi difuzate se numără şi „Plimbarea de dimineaţă”, regizat de Grant Orchard, câştigător al premiului pentru scurtmetraj BAFTA şi nominalizat la Oscar.

Filmul de prezentare a Nopţii Filmelor Scurte, extrem de scurt:

Filmul "Tacerea" (regia L. Rezan Yesilbas, Turcia)  va fi proiectat în premieră în România şi spune povestea unui cuplu cu cinci copii. Scurtmetrajul a cucerit la sfârşitul lunii mai juriul de la Cannes, unde a fost premiat cu Palme d'Or.

Biletele pentru evenimentul din Bucureşti costă 30 de lei, online, şi 40 de lei, la intrare.

Proiecţia de la Bucureşti se va ţine, simultan, şi la Timişoara, Cluj, Braşov şi Sibiu. Circuitul cinematografic va trece prin Turcia, Egipt, Canada, India, SUA, Marea Britanie, Portugalia, Irlanda, Franţa, Germania, Kosovo, Serbia şi România.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite