VIDEO Atenţie, un hoţ de biciclete „operează” în centru! Un păgubit a mobilizat Facebook-ul pentru a-l prinde

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hoţul care a furat bicicletele din scara blocului. FOTO FAcebook / Augustin Pintilei
Hoţul care a furat bicicletele din scara blocului. FOTO FAcebook / Augustin Pintilei

Un bucureştean din sectorul 3 a rămas marţi fără cele două biciclete din scara blocului unde locuieşte, ziua în amiaza mare. A distribuit imaginile de pe camerele de supraveghere pe Facebook şi a reuşit să-l identifice cu ajutorul celor de pe reţeaua de socializare şi al poliţiştilor.

Hoţul a operat în mai multe scări de bloc din zona Camerei de Comerţ, potrivit informaţiilor date de Augustin, bucureşteanul păbubit, pe Facebook. „Individ chel, cu tatuaj pe mâna dreaptă, înalt de 1,80 - 1,90, în jur de 30 de ani a furat 2 biciclete MERIDA din Bulevardul Mircea Voda, Blocul M 6. În zonă a operat la mai multe scări”, l-a descris Augustin pe hoţ  pe contul Facebook, joi, ataşând imaginile de pe camera de suprveghere.


bicicleta furata Facebook

După doar două zile de efort susţinut pe reţeaua de socializare, Augustin a reuşit să-l identifice. „Acum că poliţia ştie cine este hoţul (nu mi-au dat numele încă) mai rămâne să-l prindă şi să găsească bicicletele. Aşadar, vă rog să daţi share la pozele cu bicicletele. Poate le vom recupera. Mulţumesc mult pentru ce s-a întâmplat ieri!!! 4 piste foarte bune pe care le-am dat poliţiei azi-dimineaţă!”, a anunţat vineri dimineaţă Augustin.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite