UPDATE VIDEO Incendiu în centrul Capitalei: o persoană decedată, găsită la mansarda unui bloc de pe Bulevardul Mihail Kogălniceanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii încearcă să stingă incendiu FOTO ISU
Pompierii încearcă să stingă incendiu FOTO ISU

Un puternic incendiu a izbucnit la mansarda unui bloc de locuinţe din centrul Capitalei, pe Bulevardul  Mihail Kogălniceanu. Un bărbat de 70 de ani a fost descoperit  decedat, iar în jurul orei 12.50 pompierii au reuşit să izoleze incendiul.

UPDATE 12.50 În acest moment nu se mai observă flacără,  iar fumul nu mai are o intensitate ridicată.  Se actionează în continuare cu autoscarile, prin intermediul carora s-a reusit limitarea propagarii pe orizontală a focului către acoperişurile clădirilor învecinate.

UPDATE Pompierii militari au descoperit un bărbat de 70 de ani decedat la nivelul superior al clădirii, unde a fost flacăra cea mai puternică. Se pare că ceilalţi locatari ai clădirii au reuşit să se salveze.

***

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov au transmis că un incendiu a izbucnit, sâmbătă, la mansarda unui bloc de locuinţe de pe bulevardul Kogălniceanu, fiind degajări mari de fum şi flacără în mansardă.

Conform sursei citate, au fost constituite echipe de căutare-salvare în interior.

Se acţionează pe exterior cu autoscara şi la interior cu dispozitiv pentru stingere şi protecţie. 

În prezent, pompierii intervin de pe două laturi ale clădirii, cu trei autoscări.

pompieri

  .

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite