UPDATE: Un copil de trei ani a căzut în apă iar mama lui s-a aruncat după el. Copilul a murit, mama a fost găsită teafără pe mal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

ISU Ilfov şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov au trimis mai multe echipaje în zona râului Ciorogârla, sat Olteni, după ce la 112 s-a semnalat, iniţial, că un copil ar fi căzut în apă, iar apoi că şi mama sa s-a aruncat în apă să-l caute.

Citiţi şi:

Un băiat de 13 ani a salvat de la înec doi scafandri

UPDATE Copilul căzut, vineri după-amiază, în râul Ciorogârla, sat Olteni, a fost găsit de scafandri înecat, iar mama sa, care s-a aruncat după el pentru a-l salva, a fost găsită teafără pe mal.

Potrivit Claudiei Burada, purtător de cuvânt al Poliţiei Judeţene Ilfov, mama, copilul şi fiica femeii, de etnie romă, au mers la râu pentru a lua apă.
În momentul în care micuţul a căzut în apă, mama acestuia s-a aruncat după el, însă nu a mai reuşit să-l salveze. Fetiţa ei a mers acasă şi a anunţat familia, care a sunat la 112.

Femeia a fost găsită de echipajele ISU pe mal şi i s-au acordat îngrijiri medicale, însă starea ei este bună.

ISU Ilfov şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov au trimis mai multe echipaje în zona râului Ciorogârla după ce la 112 s-a semnalat, iniţial, că un copil ar fi căzut în apă, iar apoi că şi mama sa s-a aruncat în apă să-l caute, niciunul dintre ei neieşind la suprafaţă.

Incidentul ar fi avut loc, potrivit apelului, în zona satului Olteni, comuna Clinceni.

Ulterior, la 112 a fost primit un alt apel conform căruia şi mama copilului a ajuns la faţa locului şi s-a aruncat în apă să-l caute.
Niciunul dintre ei nu ar fi ieşit la suprafaţă.

Ambulanţa Bucureşti - Ilfov a trimis la faţa locului mai multe echipaje, iar ISU Ilfov a trimis scafandri.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite