UPDATE Accident în lanţ, în Capitală. Şoferul vinovat a fost găsit de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer cu numere de Prahova a provocat un accident, sâmbătă dimineaţă, pe Şoseaua Colentina din Capitală, în urma căruia două persoane au fost rănite şi şase maşini avariate, apoi a fugit de la faţa locului, fiind căutat de poliţişti.

UPDATE 17.15 Autorul accidentului, un bărbat în vârstă de 37 de ani, a fost identificat la scurt timp de ce a fost constituită o echipă operativă a Brigăzii Rutiere Bucureşti. În urma testării cu aparatul alcooltest, s-a constatat că bărbatul avea o alcoolemie de 0,64mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind necesară recoltarea de probe biologice.

Autorul accidentului este cercetat în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice, dosarul fiind înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Andrei Codău, a declarat pentru MEDIAFAX că accidentul a avut loc în jurul orei 5.30, după ce şoferul unui autoturism Mercedes a intrat în intersecţia Şoseaua Colentina cu strada Doamna Ghica pe culoarea roşie a semaforului şi s-a ciocnit cu un taxi aflat în trafic, fiind avariate şi alte patru autoturisme parcate, printre care şi un alt taxi.

În urma accidentului au fost răniţi şoferul taximetrului aflat în mers şi o tânără din Mercedes, a precizat Codău. Imediat după producerea accidentului, şoferul maşinii Mercedes a fugit de la locul accidentului, fiind căutat de poliţişti.

Pe numele şoferul care a provocat accidentului va fi deschis un dosar penal pentru vătămare corporală şi părăsirea locului accidentului.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite