Un bărbat agresiv din Bucureşti a murit după ce a fost imobilizat de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, cu comportament agresiv, a fost imobilizat duminică seara de poliţiştii din Capitală. La scurt timp, bărbatul recalcitrant a acuzat o stare de rău şi, în ciuda eforturilor medicilor, a decedat, anunţă Poliţia Bucureşti.

Poliţiştii au fost solicitaţi pentru că bărbatul avea un comportament agresiv, aruncându-se în faţa maşinilor şi distrugând o terasă.

Astăzi (duminică - n.r.) în jurul orei 21:00, prin apel 112 a fost sesizat faptul că un bărbat se aruncă în faţa maşinilor. La faţa locului, poliţişti din cadrul Secţiei 10 au depistat un bărbat de 30 de ani, care manifesta un comportament agresiv şi producea distrugeri la o terasă”, a transmis Poliţia, potrivit Mediafax.

Bărbatul, care era în continuare violent, a fost imobilizat.

La scurt timp după acest moment a acuzat stări de rău, motiv pentru care a fost solicitat un echipaj de prim-ajutor, precizează Poliţia Capitalei.

„Echipajul medical a aplicat măsuri specifice, însă în jurul orei 22.30 au declarat decesul persoanei”, menţionează sursa citată.

Cercetările sunt preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul.

BucureștiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite