Sute de pasageri ai unei companii low-cost lăsaţi să aştepte în frig ore în şir, fără o explicaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Peste 600 de pasageri ai unor zboruri low-cost au fost lăsaţi să aştepte ore întregi în frig, până sî ajungă la destinaţie.
Peste 600 de pasageri ai unor zboruri low-cost au fost lăsaţi să aştepte ore întregi în frig, până sî ajungă la destinaţie.

Pasagerii mai multor zboruri ale unui operator de curse low-cost au fost daţi jos cu forţa de poliţişti din avion, sâmbătă dimineaţa, pe Aeroportul Internaţional din Sibiu, şi lăsaţi să aştepte în frig, mai multe ore, fără să le fi fost dată nici o explicaţie.

Peste 600 de pasageri care călătoreau în trei avioane ale companiei aeriene low-cost Blue Air au fost debarcaţi în această dimineaţă pe Aeroportul Internaţional din Sibiu şi lăsaţi să aştepte în frig deoarece avioanele în care se aflau nu au putut ateriza la Bucureşti, din cauza ceţei dense.

În această dimineaţă, aeroportul Otopeni era cufundat într-o ceaţă foarte densă, fapt ce a dus la redirecţionarea mai multor curse către alte aeroporturile din apropiere.

Pasagerii celor trei curse aeriene care plecaseră de pe aeroporturile din Madrid, Barcelona şi Bruxelles, au avut parte de un tratament inadegvat acestor situaţii şi mai ales condiţiilor meteor deoarece au fost debarcaţi cu forţa de poliţiştii aeroportului şi lăsaţi să aştepte o nouă legătură către Capitală, ore în şir, fără să le fi fost dată vreo explicaţie, informează realitatea.net

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite