Supercupa României „paralizează“ traficul rutier. Mai multe bulevarde din Capitală vor fi închise

0
Publicat:
Ultima actualizare:
restrictii circulatie

Brigada Rutieră a Capitalei a anunţat că miercuri, 10 iulie, traficul rutier din apropierea stadionul Arena Naţională, acolo unde se va ţine Supercupa României 2013, va fi restricţionat.

În consecinţă, traficul rutier va fi restricţionat începând cu ora 14.00, pe bulevardul Pierre de Coubertin, între strada Vatra Luminoasă şi intrarea în stadionul Arena Naţională, mijloacele de transport în comun fiind singurele care vor circula.

De asemenea, de la ora 17.30, traficul rutier va fi restricţionat pe bulevardul Pierre de Coubertin, între şoseaua Iancului şi intrarea în stadion, pe strada Vatra Luminoasă, între şoseaua Mihai Bravu şi bulevardul Pierre de Coubertin, precum şi pe strada Maior Coravu, între şoseaua Mihai Bravu şi intrarea în stadion, cu excepţia mijloacelor de transport în comun.

Pentru şoferi, reprezentanţii Brigăzii recomandă ca rute ocolitoare şoseaua Mihai Bravu-şoseaua Iancului-şoseaua Pantelimon şi bulevardul Unirii-bulevardul Basarabia-bulevardul Chişinău-bulevardul Pantelimon.

Pe aceeaşi temă:

Restricţii în trafic din cauza Turului Ciclist al Sibiului

Traficul rutier va fi restricţionat în Capitală: principalele evenimente din oraş opresc circulaţia

„Ziua Drapelului Naţional“. Poliţiştii anunţă restricţii în trafic miercuri, între orele 6.00 şi 10.00

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite