Primăria Sectorului 6 organizează o competiţie de şah pentru copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
focsani sah 1

Primăria Sectorului 6 organizează miercuri, 10 iulie, în incinta Centrului de Recreere şi Dezvoltare Personală „Conacul Golescu“ un eveniment şahistic pentru copiii beneficiari ai serviciilor sociale de pe raza sectorului.

„Summer Chess Festival 2013“ este o competiţie împărţită pe două secţiuni, începători şi avansaţi, destinată copiilor care beneficiază de serviciile oferite de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6.

Evenimentul va începe la ora 10.00, atunci când iubitorii şahului, copii cu vârsta cuprinsă între şase şi 14 ani, se vor înfrunta în faţa tablelor cu 64 de pătrate. În competiţie vor intra 30 de şahişti, iar învingătorii vor fi răsplătiţi cu diplome, cupe şi premii.

Arbitrul concursului va fi Gheorghe Candea, recunoscut pe plan internaţional, care face parte din proiectul „Lumea celor 64 de pătrate“, derulat de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 în scopul promovării talentelor şi prevenirii situaţiilor de risc la copii şi adolescenţi.

Pe aceeaşi temă:

Şcoală de vară, în Ploieşti, pentru elevi. Cursuri de hip-hop, autoapărare, teatru sau şah

„Paris, ieri şi azi“, eveniment sărbătoreşte Ziua Naţională a Franţei  în Parcul Alexandru Ioan Cuza din Capitală

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite