Ştrandul Tineretului, defrişat ilegal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi copaci din parcul Tineretului au fost culcaţi la pământ în ultimele zile deoarece firma care administrează zona a început amenajarea unei parcări fără a avea autorizaţie de construcţie.

Inspectorii Direcţiei de Inspecţie şi Control General din Primăria Municipiului Bucureşti au dispus oprirea lucrărilor de reamenajare a Ştrandului Tineretului, având în vedere că erau executate fără autorizaţie şi au sesizat, totodată, organele de cercetare penală, având în vedere faptul că ştrandul se află într-o zonă protejată a Capitalei.

De asemenea, societatea Paco Club, chiriaşa ştrandului, a fost amendată. Potrivit unui comunicat al municipalităţii, a fost defrişată vegetaţia în zona adiacentă laturii de nord-vest. Reprezentanţii Primăriei Sectorului 1 au catalogat acţiunea drept „lucrări de toaletare a copacilor, fiind tăiate doar crengile uscate ale arborilor bătrâni din motive de siguranţă a muncitorilor care efectuează lucrări de amenajare a Complexului".

Terenurile sportive ale fostei baze Tineretului au fost concesionate în anul 2000 de Complexul Sportiv Lia Manoliu pe o perioadă de 49 de ani societăţii Kiseleff Business Plaza.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite