Se redeschid parcurile din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Parcurile şi grădinile publice din Bucureşti se vor redeschide din noaptea de 14 spre 15 mai, când încetează starea de urgenţă, a anunţat viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu.

Decizia a fost luată de Comitetului Municipal pentru Situaţii Speciale de Urgenţă. Conform edililor, vor fi redeschise inclusiv locurile de joacă pentru copii. 

“De vineri, 15 mai, se deschid toate parcurile, grădinile publice - inclusiv grădina zoologică -, şi cimitirele din Capitală. Primăria Capitalei a propus acest punct pe ordinea de zi, care a fost şi votat, în cadrul şedinţei de azi a Comitetului municipal pentru situaţii speciale de urgenţă. (...) Rugămintea către toţi cetăţenii este să evite zonele aglomerate, să păstreze distanţa socială, să se spele des pe mâini şi să se dezinfecteze“, a anunţat şi primarul Gabriela Firea şi pe pagina ei de Facebook.

Reamintim că parcurile şi grădinile publice din Capitală s-au închis pe 28 martie ca o măsură suplimentară pe care municipalitatea a luat-o pentru a limita răspândirea epidemiei de Covid-19.

BucureștiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite