S-a deschis pasajul Doamna Ghica. Nicușor Dan: „Când primăria e serioasă şi plăteşte, există firme care se ţin de cuvânt“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pasajul Doamna Ghica a fost deschis joi, 7 septembrie, începând cu ora 10.00. Nicușor Dan a transmis că proiectul este parte din alte lucrări de infrastructură.

„Sunt bucuros să deschidem azi circulaţia pe Podul Doamna Ghica. E un calendar pe care ni l-am asumat acum un an şi jumătate şi pe care l-am respectat. În calendar am spus că dăm drumul înainte de începerea şcolii. Ne-am ţinut de cuvânt. Asta înseamnă, exact ca şi la tramvaie, exact ca lucrările pe termoficare, că atunci când primăria este serioasă şi plăteşte, există în România firme serioase care se ţin de cuvânt”, a declarat joi, Nicuşor Dan. 

Primarul Capitalei a explicat că Podul Doamna Ghica este parte din alte lucrări de infrastructură. „Marea lui utilitate se va vedea când o să avem întreg inelul median, e parte din alte lucrări de infrastructură pe care le facem, cele mai importante din această perioadă fiind modernizarea liniilor de tramvai şi am semnat raportul Comisiei de atribuire pentru şase din cele 11 pentru care s-au depus oferte.  Suntem într-o fază avansată cu înnoirea flote, 100 de autobuze electrice, 100 de troleibuze în plus faţă de cele 100 de tramvaie. Toate astea pentru a aduce ceea ce fac oraşele occidentale de mult timp, a încuraja oamenii să folosească transportul în comun”, a mai afirmat Nicuşor Dan.

BucureștiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite