Proaspăt inauguratul tronson al Autostrăzii A0, încercat deja de vitezomani. Viteza cu care circula un tânăr pe noua centură a capitalei

0
Publicat:

Noul tronson de doar 10 kilometri al Autostrăzii A0 a fost deja marcat de un incident în care un tânăr circula cu viteză excesivă.

Autostrada deschide pofta pentru viteză excesivă
Autostrada deschide pofta pentru viteză excesivă FOTO Captura Video

Un șofer de 19 ani a fost prins de polițiști circulând cu 190 km/oră, imediat după inaugurarea primei părți a Centurii Capitalei.

Ca urmare, permisul său de conducere a fost suspendat pentru patru luni, iar acesta a primit o amendă de 1.300 de lei, potrivit Digi24.

Doar 10 km din cei 19 ai autostrăzii sunt în prezent deschiși traficului, între DN1 și Autostrada A3.

Primul tronson al autostrăzii, inaugurat fără festivisme

Un prim lot din autostrada de Centură a Capitalei A0 a fost dat în folosință miercuri, 29 noiembrie. Lucrările au fost terminate cu șapte luni mai devreme decât era prevăzut în contract.

Lotul 2 al Autostrăzii de Centură București s-a deschis miercuri, de la ora 15:00. Bucata din A0 Nord a fost începută în luna august 2022 și finalizată cu șapte luni mai  devreme față de termenul contractual.  

Ministrul Transporturilor a transmis pe rețeaua de socializare deschiderea tronsonului.

S-a deschis circulația pe primul Lot din Autostrada de Centură a Capitalei (#A0)! De astăzi se poate circula pe aproximativ 10 km din cei 19 km construiți ai A0 Nord (între DN1 și A3). După finalizarea legăturii cu Lotul 3, se va putea circula, anul viitor, pe 21 de km între DN1 și DN2. Construcția celor 19 km a costat 831,92 milioane de lei (fără TVA) și a fost finalizată cu 7 luni mai devreme. Asocierea de constructori români a început lucrările în august 2022 și avea termen contractual de finalizare în iunie 2024”, anunța pe Facebook ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Cristian Pistol anunța că lotul 2 al A0 va fi deschis  „fără festivisme”

Și Cristian Pistol a transmis pe rețeaua de socializare deschiderea lotului 2 al Autostrăzii, al cărei cost a fost asigurat prin Programul Transport.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite