RATB va înlocui tramvaiele de pe Camil Ressu cu autobuze. Ce indicativ va avea noua linie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) a anunţat că începând de miercuri, 10 iulie,  tramvaiele de pe Bulevardul Camil Ressu vor fi înlocuite cu autobuze.

RATB va reorganiza circulaţia mijloacelor de transport din zona Liviu Rebreanu- bulevardul Camil Ressu, pentru a continua lucările de modernizare a căii de rulare pentru tramvaiele din zonă.

Linia de tramvai 23 va funcţiona pe traseul actual între terminalul Zeţari şi intersecţia Calea Dudeşti- Şoseaua Mihai Bravu, cu întoarcere pe Şoseaua Mihai Bravu, Calea Vitan, Bulevardul Octavian Goga, Bulevardul Mărăşeşti şi Strada 11 iunie, intrând apoi pe traseul actual.

În ceea ce priveşte linia de tramvai 27, aceasta va funcţiona pe Bulevardul Theodor Pallady, între terminalele Complex RATB Titan şi Piaţa Titan.

Pentru a asigura transportul în zona afectată, RATB va înfiinţa o linie navetă cu indicatorul 627. Autobuzele vor circula între Piaţa Titan şi Poşta Vitan, pe următorul traseu: Bulevardul Camil Ressu, Calea Dudeşti, Bulevardul Octavian Goga, Strada Nerva Traian şi Bulevardul Unirii, cu întoarcere pe Strada Lucian Blaga, Calea Dudeşti şi Bulevardul Camil Ressu.

De asemenea, reprezentanţii RATB au spus că abonamentele eliberate pe liniile de tramvaie 23 şi 27 vor fi valabile şi pe linia nouă de autobuze 627.

Pe aceeaşi temă:

RATB asigură transportul pentru B'ESTFEST. Cum vor circula autobuzele şi cât costă un bilet

Turiştii care vin în Bucureşti se bucură de noi facilităţi: ghid audio în mai multe limbi şi hartă cu punctele distracţiei

Ce lefuri au şefii RATB. Regia reacţionează la speculaţiile referitoare la salariile directorilor instituţiei

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite