Primăria Sectorului 6 a demolat un complex comercial din Prelungirea Ghencea, care funcţiona de 28 de ani fără autorizaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Captură video
Captură video

Primăria Sectorului 6 a demolat un complex comercial din Prelungirea Ghencea, care funcţiona de 28 de ani fără autorizaţie. Primarul Ciprian Ciucu a declarat că va amenaja peisagistic zona.

”Eliberăm trotuarele ocupate abuziv! Complexul Geo Center, aflat pe strada Prelungirea Ghencea, va fi demolat mâine dimineaţă, începând cu ora 8.00. Magazinele au fost construite pe rând, fără autorizaţie, şi funcţionează de 28 de ani”, a transmis Primăria Sectorului 6, conform hotnews.ro.

Primarul Ciprian Ciucu a declarat că după demolare zona va fi reamenajată.

"Nu facem altceva decât să punem în legalitate. Nu are nimeni dreptul să ocupe în interes personal spaţiul public. Au fost destule, în plus am dărâmat şi garajele. Numai garajele au fost câteva sute. Din aceeaşi logică şi aceeaşi politică pe care am aplicat-o în general, indiferent de ce înseamnă construcţie pe spaţiul public. După cum ştiţi, întotdeauna vin cu amenajări peisagistice. Ca să zic pe româneşte şi drept, nu demolăm acum să îi dăm altcuiva spaţiul”, a declarat Ciucu.

Totuşi, acesta spune că poate să vină cineva cu o investiţie legală. ”Noi considerăm că poate să vină cineva cu o investiţie legală, cu autorizaţie de construire cu tot, pentru a desfăşura pe spaţiul public activităţi comerciale. Acolo o să trecem prin Consiliul Local un regulament şi să vină să liciteze”, a mai spus Ciprian Ciucu.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite