Primăria Sectorului 4 vrea să cumpere şase containere pentru situaţii de urgenţă. Preţul acestora se ridică la aproape 54.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Popescu Piedone

Primăria Sectorului 4 a anunţat că vrea să cumpere şase containere pentru situaţii de urgenţă, la preţul de aproximativ 9.000 de lei bucata. Acestea urmează să fie amplasate în pieţele Unirii, Progresu, Sudului şi Big Berceni, la ieşirea staţiei de metrou Brâncoveanu şi în Parcul Tineretului, potrivit Mediafax.

Primăria Sectorului 4 intenţionează să demareze procedurile necesare achiziţionării, în perioada imediat următoare, a celor şase containere pentru situaţii de urgenţă. Containerele vor beneficia de aer condiţionat, branşare la instalaţia electrică şi la cea de apă şi canal.

De asemenea, containerele vor fi dotate cu grup sanitar, pat pliant, trusă medicală de prim ajutor, masă, scaune, dozator cu apă potabilă, ventilatoare cu pulverizarea vaporilor de apă, termos pentru ceai, pături şi pahare de unică folosinţă.

Cristian Popescu Piedone, primarul sectorului 4, a declarat că, în anii precedenţi, corturile pentru acordarea primului ajutor s-au deteriorat din cauza manifestărilor meteo extreme.

Pe aceeaşi temă: 

Primăria Generală ia primele măsuri anticaniculă: 14 corturi cu apă şi medicamente vor fi amplasate în Capitală

Soluţii împotriva poluării: aparatul „Fântânel“ oferă bucureştenilor apă „publică“

Studiu: marile oraşe devin cuptoare ucigaşe

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite