Primăria Capitalei vrea să ridice maşinile parcate aiurea. Cât va costa recuperarea autoturismului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru decongestionarea traficului, Primăria Capitalei intenţionează să înceapă operaţiunile de ridicare a maşinilor staţionate neregulamentar drumurile publice aflate pe reţeaua principală de străzi din Bucureşti. Serviciul urmează să fie prestat de către Compania Municipală Managementul Traficului Bucureşti SA, controlată de municipalitate.

Constatarea contravenţiilor, aplicarea amenzilor prevăzute de legislaţia primară şi dispunerea ridicării autovehiculelor staţionate neregulamentar se va face de către poliţişti, iar activitatea efectivă de ridicare a maşinilor va fi prestată 24 de ore din 24 de către angajaţii respectivelor companii, se arată în proiectul de hotărâre

Tarifele de ridicare a maşinilor ar urma să fie de 200 lei pentru maşini cu masă de până la 5 tone şi 270 lei pentru celelalte. La aceste sume se vor adăuga tarife de transport de 150, respectiv 200 lei. Tariful de depozitare va fi unic, de 150 lei pentru 24 de ore, nefracţionat. Aşadar, pentru recuperarea unui autoturism obişnit se vor achita minim 500 de lei. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite