Pregătit pentru distracţe? 100 de biciclete gata să fie plimbate, în centrele Cicloteque. Vezi de unde!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primele trei centre din reţeaua Cicloteque se deschid mâine, în Capitală. Până la sfârşitul lunii, 100 de bicilete vor fi gata să fie închiriate de toţi bucureştenii care vor să facă mişcare şi să se distreze în acelaşi timp.

Sistemul de bike sharing Cicloteque îşi începe al cincilea an de funcţionare în 6 aprilie prin deschiderea a primelor trei din cele şase puncte de închiriere din Bucureşti. Pentru început, vor fi deschise centrele din parcurile Tineretului, Titan şi Herastrau, urmând ca în a doua jumătate a lunii aprilie să fie deschise treptat şi centrele din Parcul Drumul Taberei, de la Facultatea de Drept şi staţia din zona Pieţei Romane, de la Centrul Public al Fundaţiei Soros.

Cele trei centre sunt deschise în fiecare zi a săptămânii între orele 12.00 şi 20.00. Închirierea bicicletelor se poate face în centre şi online pe site-ul www.cicloteque.ro, urmând trei paşi simpli: înregistrarea, crearea unui cont şi plata prin e-payment sau online banking.

Tarifele sunt foarte avantajoase: 10 lei/ora pentru închiriere test sau 2 lei pe ora pe baza unui abonament. Împreuna cu bicicleta, utilizatorul primeţte şi echipamentul de protecţie necesar (antifurt, casca de protecţie, genunchiere, mânuşi). Pentru studenţi, şomeri şi pensionari, tarifele sunt reduse la jumătate. Dupa închiriere bicicletele pot fi returnate în oricare dintre centrele Cicloteque deschise.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite