Poliţiştii au oferit peste 100 de baxuri de bere şoferilor „curaţi“ din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aproximativ 100 de şoferi au fost verificaţi de poliţişti. FOTO Adevărul
Aproximativ 100 de şoferi au fost verificaţi de poliţişti. FOTO Adevărul

Şoferii care au preferat să respecte legea şi să nu conducă sub influenţa alcoolului au fost premiaţi cu baxuri de bere fără alcool sau tricouri. Acţiunea neobişnuită de prevenire a accidentelor a fost organizată aseară în Centrul Vechi al Capitalei, de poliţiştii de la Inspectoratul General de Poliţie şi de o companie producătoare de bere.

În urma acţiunii care a avut loc aseară, zeci de şoferi au fost traşi pe dreapta şi verificaţi cu aparatul etilotest, în urma unei campanii de prevenire a accidentelor cauzate de şoferii care conduc sub influenţa alcoolului, potrivit RTV.net. Cei care au avut alcoolemie 0 au primit cadou un bax de bere sau un tricou de la sponsorul campaniei iniţiate de poliţişti.

Poliţiştii au verificat aproximativ 100 de şoferi care se întorceau de la distracţie din Centrul Istoric, spre surprinderea lor niciun şofer nu consumare băuturi alcoolice. Printre premianţi s-a aflat şi Florin Grozea, solistul trupei Hi-Q, care ieşise să petreacă în club cu prietenii.

„Organizăm astfel de campanii pentru ai preveni pe şoferi de riscurile la care se expun dacă conduc sub influenţa băuturilor alcoolice. Totodată, şoferii care sunt prinşi cu o alcoolemie de 0,8 în aerul riscă pedeapsa cu închisoare de la unu la cinci ani", a explicat Raluca Seucan, şeful Centrului de Informare şi Relaţii Publice în cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Poliţiştii au verificat aproximativ 100 de persoane ce se întorceau de la distracţie din Centrul Istoric, şi spre surprinderea lor niciun şofer nu consumase băuturi.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite