Petru Mircea despre o presupusă amantă: „Mi-e greu să explic astfel de mizerii. Îmi văd de viaţa mea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Soţul Mădălinei Manole a reacţionat dur la emisiunea Happy Hour de la ProTv după ce o revistă de divertisment a publicat fotografii potrivit cărora Puiu ar avea o relaţie la mai puţin de patru luni de la moartea artistei. „Numai pedofil nu am fost făcut“, a spus acesta sătul de atacurile de care a fost vizat de când este văduv.

„Nu dau explicaţii absolut nimănui. Este o prietenă de familie a mea si  Magdei care îmi este alături ca alţi prieteni de familie“, a declarat Mircea Petru, în această seară, la emisiunea Happy Hour. Intervievat de Cătălin Măruţă care i-a adresat întrebări despre fotografii publicate de o revistă mondenă în care soţul Mădălinei Manole apare lângă o blondă, acesta a reacţionat.

„Sunt mizerii la care mă simt penibil, nu trebuie nimănui să spun ce simt, îmi văd pur si simplu de viaţa mea aşa cum ar trebui să-şi vadă fiecare. Am fost atacat că am furnizat droguri, că am amante. Cred că doar pedofil nu am fost făcut. Probabil că urmează“, a declarat Puiu. El refuzat să dea prea multe amănunte despre personajul lângă care a fost fotografiat.

„O cheamă Cătălina, dar nu interesează pe nimeni amănuntele. Mi-e foarte greu să dau explicaţii despre aceste mizerii care tot apar. A fost alături de noi şi înainte să se stingă Magda şi nu doresc nimănui să treacă prin ce trec eu. Nu mă disculp faţă de nimeni“, a mai spus Puiu.

Deşi a părut greu de convins să vorbească, Petru Mircea a reacţionat şi faţă de articolele în care presa mondenă a scris că prima sa soţie ar fi fost internată la un ospiciu. „

Cu prima soţie ţin legătura, îmi trimite sms-uri de încurajare. Sunt minciuni ordinare. Şi-a refăcut viaţa. Nu e problema nimănui de ce am divorţat, ea e undeva în străinătate, e bine, suntem foarte buni prieteni“, a explicat Puiu.

Întrebat dacă are probleme cu sănătatea şi mai exact cu inima, Puiu a recunoscut că a fost la o clinică pentru unele investigaţii medicale.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite