Oprescu ameninţă că dezvăluie „pilele” din Primărie, după ce consilierii au respins din nou concesionarea Naţional Arena

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierii generali au respins, astăzi, în şedinţă, proiectul care prevedea concesionarea de servicii pentru operarea şi mentenanţa Stadionului Naţional. Aceasta este a cincea oară când proiectul este dat la o parte de consilieri.  

Consilierii au refuzat aprobarea proiectului, pe motiv că nu au avut timp să îl citească, varianta modificată de primarul Sorin Oprescu fiind făcută publică cu câteva minute înainte de şedinţa de consiliu. „Pur şi simplu, noi nu am văzut proiectul şi nu avem cum să-l votăm, a declarat Mircea Raicu, vice-primarul Capitalei. Aceasta este a cincea oară când consilierii refuză să aprobe proiectul. Iniţial, aceştia l-au dat la o parte pentru că, pe lângă cei 200 de milioane de euro investiţi în ridicarea stadionului, primarul Sorin Oprescu ar mai fi vrut să mai investească încă 20 de milioane de euro pentru promovarea lui. Imediat după ce s-a încheiat votul, primarul a ameninţat că va face publice toate pilele din primarie. „Data viitoare, pun pe toţi pereţii şi toate gardurile primăriei, pilele care au venit la mine să îmi ceară magazine, spaţii să-şi facă crenvurşti", a declarat primarul general.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite