Ofertele din cele mai mari parcuri de distracţii din Bucureşti: Divertiland, centrul distracţiei din această vară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Divertiland, unul dintre cele mai mari parcuri de distracţii din Bucureşti, va fi deschis şi în această vară FOTO Divertiland
Divertiland, unul dintre cele mai mari parcuri de distracţii din Bucureşti, va fi deschis şi în această vară FOTO Divertiland

În Bucureşti şi în apropierea oraşului există câteva parcuri de distracţii în care vă puteţi distra pe cinste o zi întreagă. Fie că vorbim despre piscine cu tobogane de care vă puteţi bucura vara, fie despre locuri în care sunt amplasate maşinuţe şi roţi imense care vă ridică în aer, Bucureştiul nu duce lipsă de parcuri de distracţii.

Cele mai mari parcuri de distracţii din Bucureşti: Terra Park

Terra park este situat în apropierea centrului comercial AFI Palace Cotroceni şi este un parc de distracţii în care toţi bucureştenii se pot distra pe cinste. Aici, există mai multe zone în care vă puteţi petrece timpul liber: aventurile familiei, aventuri extreme, aventuri la interior şi aventurile copiilor. Pentru fiecare punct din parcul de distracţii există o anumită limită de înălţime. Spre exemplu, vă puteţi urca într-un carusel doar dacă aveţi o înălţime de cel puţin 140 de centimetri.

image

Intrarea în parcul de distracţii se face cu ajutorul unui card de acces pe care aveţi puncte. Fiecare punct costă un leu şi ca să vă urcaţi într-o anumită maşinărie aveţi nevoie de un anumit număr de puncte. Spre exemplu, dacă vreţi să vă urcaţi într-o roată din parc trebuie să daţi şapte puncte de pe card. Mai multe detalii puteţi găsi aici.

Cele mai mari parcuri de distracţii din Bucureşti: Divertiland

Divertiland este cel mai mare şi mai modern parc de distracţii din ţară, având 22 de tobogane spectaculoase, singura piscină cu valuri din Bucureşti, plaje cu nisip, un râu leneş, restaurante şi baruri, zone VIP şi dedicate copiilor, un bungee dome şi multe alte facilităţi.

divertiland

Reprezentanţii parcului de distracţii spun că aici se găseşte o apă de cea mai înaltă calitate din Bucureşti, datorită sistemelor de filtrare, recirculare şi dezinfectare, care sunt create şi implementate conform standardelor germane, cele mai stricte dintre standardele internaţionale din acest domeniu. Parcul de distracţii a fost inaugurat în 2012, iar în următorii ani, în urma unor investiţii continue în facilităţi de distracţie în aer liber şi acoperite, Divertiland va deveni cea mai importantă destinaţie de distracţie pentru Europa de Sud-Est. Anul trecut, preţul unui bilet de intrare în timpul săptămânii pentru un adult a fost 50 de lei, în timp ce în weekend a fost 80 de lei. Mai multe detalii puteţi găsi aici.

Cele mai mari parcuri de distracţii din Bucureşti: Water Park

water park

Un alt parc de distracţii deschis pe timpul verii este Water Park din Otopeni. Aici, vă puteţi bucura de mai multe tobogane pe care vă puteţi da cu ajutorul unui colac sau vă puteţi testa curajul pe toboganele de viteză din interiorul parcului de distracţii. Preţul unui bilet de intrare pentru un adult, valabil pentru o zi, costă 30 de lei (în timpul săptămâni) şi 50 de lei (în weekend).

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite