O piaţă din Bucureşti, acoperită de „magie“: iluzionosim, prinţese şi mâncare tradiţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Evenimentul va fi găzduit de Piaţa Pipera FOTO Arhivă Adevărul
Evenimentul va fi găzduit de Piaţa Pipera FOTO Arhivă Adevărul

Piaţa Pipera se transformă de „Ziua Copilului“ între-un tărâm dedicat micuţilor bucureşteni, găzduind, sâmbătă şi duminică, numeroase activităţi pentru cei mici. Minnie şi Prinţesa Bell vor fi gazdele de seamă ale evenimentului.

Timp de două zile, piaţa bucureşteană va căpăta un aer de poveste pentru copii, dar şi pentru însoţitorii acestora. Programul derulat în piaţă va îmbina distracţia educaţia, iar părinţii micuţilor se pot bucura de bunătăţi gastronomice, pregătite de Don Mariano. De pe masă nu vor lipsi produsele culinare spaniole, dar nici preparatele la grătar în stil american.

Sâmbătă, începând cu ora 11.00, micuţii care vor veni în Piaţa Pipera vor fi întâmpinaţi de Minnie şi de Prinţesa Bell, dar vor putea privi şi un spectacol special de teatru cu păpuşi. Actorii de la „Casa cu Clovni“ îi vor provoca pe cei mici la concursuri, iar câştigătorii vor fi premiaţi.

Din program face parte şi numărul de magie al iluzionistului Leon Magdan.

Petrecerea continuă şi duminică, atunci când copiii se vor modela baloane şi face-painting, când vor putea gusta salate şi sucuri naturale. De asemenea, copiii şi părinţii prezenţi vor putea cânta în aer liber, antrenându-se într-un concurs de karaoke.

Pentru cei care nu mai au timp de cumpărături, la sfârşitul petrecerii îşi pot cumpără produse tradiţionale româneşti, de la pâine făcută în cuptor cu lemne până la produse din carne şi brânzeturi.

Pe aceeaşi temă: 

„Weekend-ul Copilăriei“ la Muzeul Satului din Bucureşti. Teatru, magie, dansuri, expoziţii şi grădinărit

Pregătiri pentru Ziua Copilului: demonstraţii de karate şi dans, concursuri de canto, şah şi creaţie, pregătite de Primăria Sectorului 6

„Copii fără etichete“, în Parcul Cişmigiu din Bucureşti. Concert CRBL, şedinţe de consiliere şi activităţi distractive

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite