Nicușor Dan: Au fost finalizate lucrările de modernizare a unui nou tronson de rețea de termoficare din zona Ferentari

0
Publicat:

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a transmis, marți, printr-o postare publicată pe contul său de Facebook că au fost finalizate lucrările de modernizare a unui nou tronson de rețea de termoficare din zona Ferentari.

Nicușor Dan.
Conducta modernizată alimentează consumatorii din zona Calea Rahovei. Foto: Facebook

Am finalizat lucrările de modernizare a unui nou tronson de rețea de termoficare din zona Ferentari, aferent Obiectivului 6 – Magistrala Progresu-Ferentari, pe care-l vom da în funcțiune în perioada imediat următoare

Acest tronson are 1.500 de metri, din 1.200 de metri de conductă magistrală preizolată, dotată cu senzori de detecție a avariilor, și alți 300 în zona racordurilor în Punctul Termic 6 Sebastian 

Conducta modernizată alimentează consumatorii din zona Calea Rahovei, Calea Ferentari, strada Mihail Sebastian. Acest obiectiv alimentează 16 puncte termice, care asigură furnizarea energiei termice pentru un număr de 241 de scări de bloc, respectiv circa 10.000 de apartamente, un liceu și o școală”, se arată în postarea publicată pe Facebook de Nicușor Dan. 

De asemenea, edilul precizează că până în prezent au fost puși în funcțiune 11 kilometri, din cei 13 existenți pe magistrala menționată. Conform estimărilor, aceasta ar putea fi finalizată în luna aprilie. 

„În 2023 vom continua lucrările la cele patru obiective majore din 2022: Ferentari, Olteniței, Pantelimon Amzei - Victoriei - Mihalache, vom deschide doua obiective mari in Colentina si Bd. Timisoara si cate un obiectiv mare din fiecare din cele 5 loturi finantate din fonduri europene”, a mai transmis edilul. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite