Incendiu puternic în zona Lizeanu din Capitală: patru apartamente au ars aproape în întregime

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Azi-dimineaţă, în jurul orei 6.22, un incendiu violent a izbucnit la etajul opt al unui bloc din zona Lizeanu. Patru apartamente au ars aproape în întregime, suprafaţa afectată fiind de aproximativ 100 de metri pătraţi. Pompierii au reuşit să stingă flăcările în aproximativ jumătate de oră. Din fericire, nu există victime.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bucureşti, iniţial, pompierii au intervenit cu patru autospeciale cu apă şi spumă, apoi a mai venit o maşină de intervenţie cu apă şi spumă din cauză că nu făceau faţă. „Au fost şi două autospeciale intervenţie şi salvare de la înălţimi, o atutodescarcerare de la înălţime, un echipaj de prim ajutor şi o maşină a medicului de urgenţă. Nu au fost persoane intoxicate cu fum care să necesite acordarea primului ajutor iar suprafaţa afectată a fost de aproximativ 100 de metri pătraţi“, a subliniat maiorul Ovidiu Pană.

În total, au fost patru apartamente afectate. Intervenţia a durat aproximativ 30 de minute. „Dificultatea a constat în faptul că incendiul a izbucnit la etajul opt al clădirii. Două dintre apartamente sunt grav afectate. Se va stabili o comisie de cercetare care va determina cauza incendiului“, a subliniat purtătorul de cuvânt al ISU. Acesta a subliniat că nu a existat niciun fel de explozie.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite