Încă o parcare în centrul Capitalei. Oprescu: cea de la Edgar Quinet se află în construcţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aici va fi parcarea de la Edgard Quinet
Aici va fi parcarea de la Edgard Quinet

Aflat la o verificarea a şantierului de la Pasajul Mihai Bravu, vineri, primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a spus că „se ia în calcul“ o parcare subterană la piaţa Charles de Gaulle, în prezent lucrările fiind deja începute la cea din zona străzii Edgar Quinet.

Investiţiile Primăriei Municipiului Bucureşti în locurile de parcare ar urma să continue potrivit unor declaraţii făcute de edilul-şef la vizita de pe şantierul Mihai Bravu, de vineri.

„S-a făcut o cercetare pentru o nouă parcare subterană în apropiere de Centrul Vechi şi Palatul de Justiţie, se ia în calcul o parcare subterană la Charles de Gaulle. Lucrările la parcarea din piaţa Edgar Quinet au început deja şi care va avea legătură cu parcarea de la Universitate pentru că au acelaşi proprietar. Acolo lucrările depind şi de traficul de la suprafaţă”, a declarat Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei, citat de zf.ro.

Potrivit sursei citate, odată cu noile parcări edilul-şef vrea ca Poliţia să schimbe şi modul de sancţionare al şoferilor care parchează în locurile interzise, dar şi eliminarea celor care ocupă abuziv parcările publice şi „taxează” ilegal şoferii.

„Noi am propus o structură care să permită blocarea roţilor maşinilor parcate ilegal pentru a nu mai ridica şi transporta maşinile în altă parte”, a subliniat Oprescu.

De altfel, primarul Sorin Oprescu vorbea despre mii de locuri noi de parcare încă din aprilie. Atunci, au fost făcute publice 14 proiecte care vizează construcţia parcajelor subterane şi supraterane din Bucureşti. Parcarea de la Edgard Quinet ar urma să aibă 320 de locuri.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite