În sectorul 2 începe curăţenia de primăvară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În sectorul 2 va începe de mâine curăţenia de primăvară. În programul de curăţenie forţe sporite ale Administraţiei Domeniului Public Sector 2 şi SC Supercom SA care vor lucra la curăţarea şi înfrumuseţarea tuturor cartierelor şi la plantarea de material dendrofloricol.

În domeniul salubrizării, SC Supercom SA va executa un program strict, pe date calendaristice pentru curăţenia şi măturarea arterelor de circulaţie, spălarea carosabilului, golirea containerelor de deşeuri selective, înlocuirea şi completarea coşurilor de gunoi, desfiinţarea depozitelor de gunoaie din zonele virane.

De asemenea, societatea de salubrizare va desfăşura acţiuni de văruire a tuturor arborilor aflaţi pe aliniamentele stradale în vederea protejării lor şi a înfrumuseţării aspectului general al cartierelor.

La rândul său, Administraţia Domeniului Public Sector 2 va lucra pe două componente importante şi anume: Programul de gospodărire şi înfrumuseţare şi Programul de reamenajări şi plantări de material dendrofloricol.

Pentru întreţinerea sectorului 2 se va acţiona la curăţarea celor 24 de parcuri, refacerea spaţiilor verzi, scuarurilor, intersecţiilor şi plantbandelor, zonelor aferente ansamblurilor de blocuri şi  a locurilor de joacă pentru copii. Vor avea loc lucrări de toaletare a vegetaţiei, replantări, refacerea gazonului, tuns gard viu, refacerea şi întreţinerea zonelor florale.

Primarul sectorului 2, Neculai Onţanu, 2 invită la acest amplu program să se alăture şi asociaţiile de proprietari şi persoanele fizice care trebuie să se preocupe de salubrizarea şi reamenajarea spaţiilor verzi aferente imobilelor în care locuiesc, a trotuarelor şi curţilor interioare, a spaţiilor de depozitare a deşeurilor, a terenurilor pe care le deţin şi a căilor de acces.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite