Giulia, o tânără de 28 de ani din Bucureşti, ucisă de iubit într-un acces de gelozie. Mama tinerei e cea care a descoperit tragedia

0
0
Publicat:

O femeie de 28 de ani a fost omorâtă de iubitul ei de 32 de ani, chiar în apartamentul în care locuiau. Trupul fără suflare a fost găsit de mama tinerei, într-un apartament din sectorul 4 al Capitalei. 

politia

Giulia locuia de câteva luni împreună cu iubitul ei Robert. Ieri, tânăra nu a mai răspuns la telefon, iar părinţii au alergat la blocul în care se mutase, mânaţi de un sentiment sumbru.

„Ar fi sunat-o la telefon pe fată şi nu răspundea şi l-a sunat şi pe el, nu răspundea nici el. Şi atunci a venit maică-sa disperată din partea aia şi urla: Mi-a omorât fata, mi-a omorât fata!", povesteşte o vecină pentru Observator News. 

Giulia a fost găsită pe hol, plină de sânge. 

„E vorba de o femeie de 28 de ani, care prezintă multiple plăgi înjunghiate", a declarat Alexandru Anghel, procuror criminalist la Parchetul Capitalei.   

După ce şi-a înjunghiat iubita, criminalul a fugit.

„Pe el îl ştiu de copil, dar aşa ceva nu mi-am imaginat că se poate întâmpla!", spune o vecină. 

„Nu te aştepţi la nimeni să facă aşa ceva. Minte diabolică, nu ştiu ce să vă spun! Chiar am rămas surprinsă!", comentează o alta.  

Potrivit sursei citate, apropiaţii spun că bărbatul era foarte gelos. 

„Erau împreună cred că de vreo şase, şapte ani, cam aşa! S-au mai certat, s-au împăcat, au fost despărţiţi şi s-au împăcat iar. Se iubeau, el o iubea mult de tot! Era înnebunit după ea!", povesteşte un apropiat al celor doi.

Prietenii cred că Giulia încerca să pună capăt relaţiei, iar Robert ar fi omorât-o pentru că nu a suportat gândul că ea ar putea avea un alt iubit.

Poliţiştii l-au căutat câteva ore. Bărbatul s-a dus singur şi s-a predat, la Secţia 16, aflată la doar câţiva kilometri de locul crimei. „Susţine că el este autorul. O să urmeze audierea lui", a precizat Alexandru Anghel, procuror criminalist la Parchetul Capitalei. 

 Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă să stea până la 20 de ani după gratii, pentru omor.

BucureștiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite