(FOTOGALERIE) MASACRUL DE LA COAFOR Poliţistul-criminal, arestat pentru 29 de zile.Declaraţia fiului: "mi-a spus tata că mă iubeşte şi pe mine, şi pe mama"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţistul Gheorghe Vlădan a avut nevoie de numai şase minute pentru a produce tragedia de la coaforul Perla din centrul Bucureştiului.

UPDATE 19.00 Criminalul de la coafor a fost arestat pentru 29 de zile.

UPDATE 17.20 Soţia criminalului care a împuşcat ieri opt persoane avea o relaţie extraconjugală cu fratele casierei, anunţă RTV. 

UPDATE 16.36 Gheorghe Vlădan, autorul atacului armat de la un salon de cosmetică din Dorobanţi, se afla sub tratament psihiatric pentru o depresie severă în momentul în care a comis asasinatele, el fiind, din ianuarie şi până în februarie, chiar internat pentru problema psihiatrică, a declarat avocatul acestuia. "A fost internat cu o depresie severă, din ianuarie până la jumătatea lui februarie, la Ana Aslan. A avut nişte probleme grave, în 12 zile nu a dormit decât 20 de minute. Ieri (luni, n.r.), în ziua atacului, îşi luase medicamentele prescrise, se afla încă sub tratament" a declarat avocata criminalului, Eugenia Rădoi, citată de Mediafax.



Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu bărbatul misterios pe care era gelos poliţistul-criminal Gheorghe Vlădan!

Poliţistul criminal către soţia sa, înainte să o execute: "Am ceva pentru tine, vino să vezi ce am în buzunar."

image

UPDATE 16.15 Anchetatorii au găsit 50 de cartuşe în casa ucigaşului de la Perla. Avocata susţine că inculpatul Vlădan ar fi întrebat-o astăzi dacă soţia lui mai este în viaţă.  

UPDATE 15.44 Una dintre victimele agentului ucigaş a fost împuşcată în sândul drept, glonţul ieşindu-i prin sânul stâng.

UPDATE 15.30 Potrivit RTV, anchetatorii au găsit în casa criminalului antidepresive. Potrivit avocatei ucigaşului, bărbatul de 53 de ani lua antidepresive, printre care şi Xanax. Aceasta susţine că inculpatul Gheorghe Vlădan părerea foarte afectat şi nu era conştient de ceea ce a făcut! 

EXCLUSIV Poliţistul-criminal a distrus o familie de tineri. Femeia, împuşcată de Vlădan, şi soţul ei lucrează tot în Poliţie

UPDATE 14:52 Într-o întrevedere scurtă, pe durata audierilor, agentul ucigaş a fost pus faţă-n faţă cu fiul său căruia i-a spus: "Îmi pare rău!"

UPDATE 13.53: Poliţistul criminal care a împuşcat opt oameni în coaforul de la Perla încearcă să se dea nebun în faţa procurorilor. "Nu-mi amintesc nimic", a fost declaraţia dată de agentul ucigaş în cadrul audierilor.


CLICK pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu fiul polițistului ucigaș!

image

UPDATE 13:19 Anchetatorii iau în calcul realizarea unei reconstituiri a filmului tragediei după ce judecătorii îi vor da mandat agentului criminal.

Asasinul Gheorghe Vlădan (53 de ani), orbit de gelozie că soţia sa, Florina, deschisese un proces de divorţ şi avea un nou iubit, a pus la cale un adevărat scenariu de film de groază pentru a se răzbuna pe femeie. Poliţistul, care îşi teroriza de mai multă vreme soţia, le mărturisise în repetate rânduri celor apropiaţi că Florina va plăti scump pentru ceea ce i-a făcut. Vezi AICI fotografii cu soţia criminalului Gheorghe Vlădan, care a murit după ce a fost împuşcată în cap!

Totodată, cei care îl cunoşteau pe Vlădan susţin că bărbatul îşi teroriza inclusiv fiul, pe Bogdan Cristian Vlădan (24 de ani), sportiv profesionist şi membru al Tineretului Naţional Liberal. Citeşte AICI ce funcţie a avut fiul asasinului în TNL şi detalii despre cariera sa sportivă!

Citeşte AICI totul despre viaţa privată a poliţistului Gheorghe Vlădan şi despre divorţul deschis de soţia sa, Florina.

Dă click pe imagini pentru fotogalerie cu asasinul la sediul Electrica!

Poliţistul Gheorghe Vlădan a împuşcat opt oameni Poliţistul Gheorghe Vlădan a împuşcat opt oameni Poliţistul Gheorghe Vlădan a împuşcat opt oameni

Ziua de luni a fost cea a răzbunării, când, orbit de nebunia geloziei, Gheorghe Vlădan a produs unul dintre cele mai mari masacre din ultimii ani, din România. A mers la salonul de coafură Perla, din Bucureşti, unde a împuşcat şase oameni. Printre victime se numără casiera salonului, care a murit pe loc, şi soţia lui Vlădan, care a decedat la scurt timp după ce a fost împuşcată în cap. Citeşte AICI care este starea celor şase victime internate în spitalele Elias şi Floreasca.

Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini de la locul tragediei!



Gheorghe Vlădan, angajat în prezent la Policlinica Ministerului Administraţiei şi Internelor, ca ambulanţier, deţinea un pistol de tip Glock, model standard. Arma avea 14 cartuşe şi un calibru de 9 milimetri. Poliţistul avea această armă din 2010 şi, în urmă cu trei săptămâni, a făcut toate demersurile pentru a-şi prelungi permisul de port armă. Citeşte AICI totul despre arma folosită de Vlădan!

FILMUL TRAGEDIEI DE LUNI, 5 MARTIE

14.00 Vlădan a venit la coaforul soţiei unde a făcut o nouă scenă de gelozie şi s-a certat foarte urât cu soţia sa. A ameninţat chiar că se dezbracă în faţa colegelor şi a clientelor acesteia. Bărbatul pleacă foarte nervos ameninţându-şi nevasta că se va răzbuna pe ea. Citeşte AICI cum a ajuns poliţist asasinul care a executat opt oameni: promovat de la şofer la agent pe criterii politice!

17.32 
Poliţistul criminal se întoarce înarmat la salonul Perla şi începe să tragă nebuneşte în oamenii aflaţi în coafor. Prima sa victimă a fost casiera, care ieşise în faţa poliţistului pentru a-l linişti. Femeia a fost împuşcată în cap şi a murit pe loc. A urmat imediat Florina, soţia criminalului, în care acesta din urmă a tras patru gloanţe, în cap şi în zona abdomenului. Femeia a intrat în stop cardio-respirator şi, după câteva zeci de minute, a murit. Apoi, criminalul a tras la nimereală în alte şase oameni, clienţi ai salonului din centrul Capitalei. Citeşte AICI cum a avutloc masacrul de la coafor!

image

Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu locuinţa criminalului şi cu locul unde a avut loc masacrul!

image

17.38  Bărbatul a ieşit din din coafor şi s-a refugiat în sediul Transelectrica, unde a fost întrebat de paznicul instituţiei ce s-a întâmplat. Răspunsul lui a fost: „Nu s-a întâmplat nimic, s-a terminat totul, puteţi suna la Poliţie. Am făcut o prostie”. Citeşte AICI ce spun martorii care au asistat la asasinatul de la coaforul Perla!

17.40
  Sunt înregistrate primele apeluri la serviciul de urgenţă 112.

17.41 La faţa locului au ajuns doi agenţi de poliţie, unul din cadrul Secţiei 1 Poliţie, iar celălalt de la Poliţia Canină, care au observat mai multe persoane rănite şi un bărbat înarmat, pe care l-au dezarmat, imobilizat şi încătuşat.

17.45  Echipajele SMURD şi ambulanţa sosite la faţa locului au identificat un număr de opt victime, toate prezentând plăgi împuşcate, dintre care una era decedată, iar cea de-a doua, soţia poliţistului, a fost resuscitată, dar în zadar.

19.30  Poliţistul este interogat de anchetatori în sediul Transelectrica.

19:43  Gheorghe Vlădan este escortat la la Parchetul General pentru audieri.

22.50 Criminalul a fost dus la Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici“, unde i-au fost recoltate probe biologice. Citeşte AICI portretul-robot al poliţistului asasin şi despre internarea lui la Psihiatrie, în 2010!

CITEŞTE MAI MULTE DESPRE ACEST CAZ:

Martor la Crima de la Perla: "A început să tragă nebuneşte, în cine apuca"

Martor la crima din Perla: „Am auzit şase bubuituri, apoi am văzut un tânăr plin de sânge alergând spre Urgenţă"

Portretul-robot al poliţistului Gheorghe Vlădan care a executat opt persoane în centrul Capitalei: 53 de ani, blond, înalt

Viaţa privată a poliţistului-asasin Gheorghe Vlădan. De mai mult timp îşi teroriza soţia: „Ai să plăteşti scump!“. Femeia a cerut divorţ şi îşi găsise un alt bărbat

Dă click pe imagini pentru fotogalerie cu asasinul la sediul Electrica!

Declaraţia de avere a criminalului: 1750 ron salariu net lunar, 42.000 de euro datorie la bancă

Viaţa privată a poliţistului-asasin Gheorghe Vlădan: de mai mult timp îşi teroriza soţia: „Ai să plăteşti scump!". Femeia a cerut divorţ şi îşi găsise un alt bărbat

Psiholog: După chipul şi asemănarea societăţii, nebunii, tot mai agresivi

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite