Fostul campion mondial la box, Marian Simion, a rupt cu bătaia un DJ în Regie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un dj dintr-un club din Capitală a primit o bătaie soră cu moartea de la Marian Simion, multiplul campion mondial, european şi vicecampion olimpic, informează Agenţia de Investigaţii Media. Acesta era cunoscut în trecut pe toate ringurile lumii, iar în prezent este comisar la Secţia 25 de Poliţie din Capitală.

Incidentul dintre cei doi s-a petrecut în urmă cu o săptămână pe o stradă din Capitală. Tânărul bătut fusese udat din cap până în picioare de o maşină de fiţe care a trecut cu viteză prin baltoacele de pe stradă. Enervat că i-au murdărit hainele, DJ-ul a alergat după luxosul bolid care se oprise la stop. A tras nervos de portiera autoturismului, dar din maşină a coborât şi mai nervos Marian Simion, care l-a luat la bătaie pe tânăr, fără nicio explicaţie.

Incidentul a fost vazut de mai mulţi prieteni de-ai victimei. „L-a rupt în două. Dadea în el şi după ce era căzut. Trebuia să îl bată în halul ăsta? Nu vedeţi că e vai de mama lui, e o mână de om. Un pumn era de ajuns. Dar ăla a crezut ca e în ring. Nu aveai ce să îi faci“, au declarat prietenii celui bătut pentru Agenţia de Investigaţii Media.

Victima însă, susţine că nu intenţionează să facă plângere împotriva fostului boxer, din cauză că îi este frică de ce i se poate întâmpla.

Fostul campion mondial la box, chiar dacă acum este poliţist, a declarat arogant: „Şi ce dacă sunt poliţist. Poate eram in timpul meu liber". Astfel, poliţistul bătăuş nu a confirmat incidentul, dar nici nu l-a negat.

Dorel Simion, fratele lui Marian, şi el poliţist la secţia 19, a declarat că nu a avut nicio legătură cu fapta fratelui său.„Nu am fost eu. Am idee despre ce s-a intamplat. Stiu despre acest conflict, ca mi-a povestit Marian, dar este vorba despre fratele meu, de Marian. Au fost niste imbranceli“, a spus acesta.

Măsurile împotriva lui Marian Simion se pot lua, potrivit chestorului principal de Poliţie Lucian Guran, doar dacă victima va face plângere. „Acel cetăţean care susţine ca a fost agresat de Marian Simion trebuie să facă plângere penală. Este vorba despre lovire şi alte violenţe. Din cate ştiu eu, Marian Simion este comisar, deci ofiţer. Plangerea trebuie făcuta la Parchetul Curţii de Apel“, a declarat chestorul.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite